I skal bare invitere gæsterne….

Få succes med dit arrangement

Compass Congress Center viser vejen når det gælder professionelle events arrangementer eller messer og tilbyder Sydjyllands bedste og mest moderne faciliteter til:

– Møder og konferencer
– Events, fester, jubilæer og særlige arrangementer
– Messer
– Private fester

Compass Congress Center har lokaler til alle typer af arrangementer ? fra 8 op til 2.000 gæster ? og håndterer selvfølgelig alt det praktiske: Opstilling, forplejning, personale, teknik og oprydning, ligesom de altid gør deres ypperste for at yde den bedste service. Både før, under og efter arrangementet. I skal bare invitere gæsten ? så klarer de resten.

Messecenter

Din fordel ved at bruge Compass Congress Center – CCCenter – er, at de gerne deler ud af deres erfaring og viden om, hvordan dit event bliver en succes. Din succes er lig med deres succes!

De leverer kvalitet som en selvfølge. Men udover at levere kvalitet, ønsker de også at give dig og dine gæster en oplevelse, som er unik, overraskende, spektakulær og afviklet på måde, som vil blive husket. Det kræver erfaring og indsigt.

CCCenter har nye moderne mødefaciliteter – i 2015 blev deres tilbygning med møde-, konference- og undervisnings-faciliteter indviet. CCCenter tilbyder stor spændvidde. De har et lille lokale til personlige møder for to personer eller en lille gruppe. De kan have spisende gæster, til eksempelvis generalforsamlinger, på op til 2.000 gæster. Derimellem har de lokaler, til eksempelvis undervisning, med plads fra 10 til 200.

Fra alle møde- og undervisnings-faciliteter er der adgang til lys foyer. I møderummene er der selvfølgelig moderne AV- og lyd-udstyr, så du kan give gæsterne en oplevelse, der rammer både øjne, hjerne og hjerte. Såfremt I ønsker at holde arrangementet i andre lokaler ? eksempelvis ude I jeres virksomhed ? så klarer de selvfølgelig også det.